O nama

autoelektričarska radnja bendixBendix je autoelektričarska radnja koja se bavi veleprodajom i maloprodajom auto delova. Osnovana je 1995. godine u Beogradu, a uspešna strategija poslovanja opravdava deceniju postojanja na srpskom tržištu.

Radnja je specijalizovana za servisiranje i prodaju anlasera i alternatora kao i delova za iste. Duga postojanost na tržištu dala nam je šansu da zadobijemo poverenje mnogih klijenata sa kojima sarađujemo i danas. Prednost koja nas razlikuje od drugih jeste brza usluga i mogućnost da klijent pronađe sve što je potrebno na jednom mestu. Našu poslovnu aktivnost orijentisali smo na prodaju delova iz programa Iskre, Boscha, Carga, Magneti Marelli, Delco Remy, Mobiltrona, Zena ,Transpa, Valea (alternatori, anlaseri i rezervni delovi za iste) čiji smo i uvoznici i distributeri. Raspolažemo velikim brojem artikala na lageru, koji se svakodnevno proširuje, što omogućava popravku anlasera ili alternatora bilo kojeg tipa u najkraćem mogućem roku.

Tim stručnog osoblja, garantuje Vam brz odgovor na sve Vaše zahteve. Nakon datog zahteva, osoblje će uz pomoć najsavremenijih informatičkih sistema dijagnostikovati Vaš problem, i u najkraćem periodu obezbediti delove za popravku.

Svojim uspešnim i profesionalnim radom dokazali smo da možemo udovoljiti i najzahtevnijim potrebama svojih klijenata. Potvrda uspeha su i klijenti koji nam ukazuju poverenje vec dugi niz godina, a mi im za uzvrat pružamo najbolju moguću uslugu, najpovoljnije cene i rešavanje svih potrebnih zahteva.

 

Ovo je naš moto i podsticaj za budućnost, za što kvalitetniju i profesionalniju saradnju.